Party: Moon Loves Honey // RUST

> >

Party: Moon Loves Honey // RUST

Moon Loves Honey spiller på RUST den 17. marts. Gruppen har en gæsteliste med 100 pladser. Tryk deltager på dette event inden den 17. marts kl. 12.00, og de sørger for, at du kommer på gæstelisten.

♫ Moon Loves Honey
Det aarhusianske drømmerockband Moon Loves Honey spiller æterisk men poppet musik med masser af reverb-guitarer, hypnotiske grooves og melodiøs bas, der sammen med blide vokaler, omfavnende synths og flyvske melodier skaber et vægtløst univers. Tankestrømme om håb, ensomhed og længsel skydes ud som raketter på bryllupsrejse til månen og indkapsler følelsen af bittersød og dagdrømmende ensomhed, imens omtågede melodier vælter indover hinanden og kolliderer med endeløse delays.

D. 26/2 ’16 blev bandets debut EP ’Apart’ udgivet til store roser verden over, fra blandt andre Drowned in Sound og P6 BEAT. To nye singler har siden EP’en set nattens måneskin. Med den ene - ’Before I Crash’ - blev bandet udvalgt af DR’s KarriereKanonen til at være Ugens Kanon på P3 og P6 BEAT, samtidigt med at sangen blev omtalt i medier hele verden over og bandet blev interviewet af medier så langt væk som New York. I 2018 udkommer to singler forud for bandets debutplade, som udkommer i april 2018. Pladen har været undervejs i næsten to år og tager musikken i en mere punchy og catchy retning, bl.a via inkorporationen af elektroniske elementer og synths, imens den bevarer den atmosfæriske vibe i mødet mellem det blide og søde og det hårdtslående og desperate.

Lyt her: http://bit.ly/2ECTZ8M
Instagram: http://bit.ly/2Bsm8gH

Samme aften spiller også The Away End og Hausfrau
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
➢ Entré: 60,- i døren / Fri entré via gæsteliste
➢ Ingen aldersgrænse under koncerterne
➢ Efter koncerterne åbner Rust Natklub
➢ Mere info på www.rust.dk
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg